Voor Doorverwijzers

Praktijk A+ biedt Ambulante Jeugdhulp en Wmo in de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar. Wij zijn in te schakelen voor behandeling en begeleiding bij de volgende problemen bij kinderen en jongeren: stemmingsklachten, angstklachten, gedragsproblemen, gameverslaving. Ook bieden we de volgende trainingen aan: Positief zelfbeeld, Weerbaarheidstraining, Faalangsttraining en Hulp bij Scheiding. Daarnaast zijn we er ook voor de ouders. Wij bieden opvoedondersteuning aan voor het gezin en geven ouderbegeleiding aan ouders/verzorgers bij bovengenoemde problemen. Tevens doen wij psychologisch onderzoek. Zowel ter ondersteuning van de behandeling als losstaand om ter advies te dienen.

Wij denken ook graag mee met u als professional. Wij bieden Consultatie. Als u vragen of twijfels heeft bij een hulpvraag, vastloopt in een traject of niet weet welke hulp passend is, denken wij graag mee. Neem contact met ons op.

De kracht van Praktijk A+ zit hem in de holistische benadering van het probleem. Praktijk A+ legt de focus zowel op individuen als op het gehele systeem waarbij actief wordt gezocht naar de kracht van het gezin en het kind om de zelfredzaamheid maximaal te verhogen. Wij geloven in ieders kracht en gebruiken dit als vertrekpunt.

Wij zijn laagdrempelig en kennen geen wachttijden. Als u een cliƫnt wil doorverwijzen, kunnen wij op zeer korte termijn al een eerste intakegesprek plannen. Wij vinden dat nodige hulp niet op zich moet laten wachten.

contact