PraktijkA+

Praktijk A+ biedt Jeugdhulp in de gemeente Arnhem. Wij bieden psychologische en sociaal pedagogische hulpverlening aan kinderen, jongeren en hun ouders bij voorkeur in en met hun eigen omgeving. Ons aanbod bestaat uit diverse behandelingen, trainingen, begeleiding en onderzoek. Praktijk A+ gelooft in ieders (wils)kracht. Het is niet onmogelijk om te veranderen; het lijkt soms onmogelijk. Met de nodige begeleiding wordt alles mogelijk. Wij zijn graag de helpende hand om de omschakeling te maken naar het mogelijke.

Bij Praktijk A+ kunt u snel en makkelijk terecht met uw hulpvraag. We zijn laagdrempelig, betrokken, flexibel, creatief en werken mensgericht. Wij kijken niet alleen naar het probleem, maar ook naar de factoren er omheen. Deze systemische aanpak is kenmerkend voor ons. Bij ons staat de persoon centraal doordat uw kracht het vertrekpunt is van ons behandel- en/of begeleidingstraject.

Op de pagina voor ouders en doorverwijzers kunt u meer lezen over ons aanbod en ons aanpak. Als u direct naar het aanbod wil, kunt u bovenaan deze pagina navigeren naar het gewenste aanbod.

contact